Menu

Diensten

Bouwen met de klantwensen scherp in het vizier. Of het nu gaat om een nieuwe woning, een zorgcomplex, een appartement of een schoolgebouw: wij creëren een omgeving waarin het prettig wonen, werken of leren is. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Evenals een voortvarend bouwproces, de samenwerking met onze klanten en de goede en transparante communicatie met klant en stakeholders. Bewoners, cliënten of gebruikers staan bij ons centraal in het bouwproces, wij nemen graag de zorgen uit handen.

Energetisch verbeteren

Het energiezuinig maken en het verhogen van wooncomfort en woongenot staat bij het verduurzamen en energetisch verbeteren centraal.

Wij realiseren zowel de bouwtechnische als de installatieverbeteringen. Verduurzamen of energetisch verbeteren van woningen is van groot belang voor de toekomstbestendigheid van de woning. Naast het verlagen van het energieverbruik zorgt het voor een beter wooncomfort en woongenot en neemt de woningwaarde toe.

Lees meer minder >>

Denk aan isolatiemaatregelen, waardoor tocht en vocht verdwijnen. Maar ook aan het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler, wat leidt tot kostenbesparingen. Samen met Aannemingsmaatschappij J. Bouman BV klaar voor de toekomst.

 

Speerpunten energetisch verbeteren

 • Minimale overlast en een snelle doorlooptijd
 • Woningverbeteringen bereiden wij grondig voor
 • Betrekken nabije omgeving in de wijk
 • Werken met betrouwbare partners
 • Belang bewoners staat voorop

Bekijk onze projecten in het energetisch verbeteren

Hieronder vindt u een kleine greep uit de woningen en woonwijken, die wij in de afgelopen jaren hebben opgewaardeerd door energetische verbeteringen door te voeren.

Woningbouw

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en verduurzaming van woningbouw. Wij verzorgen het hele traject voor alle typen woningen, zoals geschakelde woningen vrijstaande woningen, luxe villa’s, appartementen of studio’s.

Onze kracht ligt in de technische vernieuwing en het klantgericht bouwen. Uiteraard staat duurzaamheid en kwaliteit voorop.

Lees meer minder >>

De woningmarkt verandert ingrijpend. Eén van de belangrijkste opgaven is de verduurzaming van de woningvoorraad.

 

Speerpunten woningbouw

 • Ontzorgen van de klant staat centraal
 • Snel schakelen, door vast aanspreekpunt en korte lijnen
 • Begrijpen de impact goed en nemen de klant mee in het proces

Bekijk onze projecten in de woningbouw

Hieronder vindt u een kleine greep uit de vele woningen, woonwijken en appartementen (complexen), die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd of gerenoveerd. Van individueel tot seriematig. Van klein- tot grootschalig.

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van een enkele of geschakelde woning, die duurzaam, oplossingsgericht en toekomstgericht is. Het ontwikkelen van een enkele woning, een serie- of projectmatig woningbouwproject of appartementencomplex kunnen wij voor u verzorgen.

Het grote voordeel van een ontwikkelende bouwer is dat wij vanuit praktische gedachten en kennis van zaken ontwikkelen.

Lees meer minder >>

 

Wij stellen kostenramingen op met actuele bedragen, waardoor budgetoverschrijdingen worden voorkomen. Gedurende het ontwikkelingstraject is de klant altijd ons uitgangspunt. De potentiële kopers of huurders betrekken wij in een vroeg stadium bij de ontwikkeling voor maximale betrokkenheid en inbreng.

 

Bouman Vastgoed BV (her-)ontwikkelt duurzaam, oplossings- en toekomstgericht. Waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

 

Speerpunten ontwikkeling

 • Belang en communicatie met de klant staat voorop
 • Nieuwbouw onder garantie van Woningborg of BouwGarant
 • Hoge kwaliteit en duurzaamheid
 • Goede samenwerking met alle betrokken partijen
 • Kostenreductie door inbreng van uitvoeringsexpertise tijdens ontwerpfase

Bekijk onze ontwikkelingsprojecten

Hieronder vindt u een kleine greep uit de woningen, die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Utiliteitsbouw

Van onderwijs, het bedrijfsleven tot de zorg. Voor al deze branches realiseren wij verbouwingen of nieuwbouw van kantoren, bedrijfspanden, schoolgebouwen of zorgcomplexen. Van onderwijs, het bedrijfsleven tot de zorg.

Of het nu gaat om kantoren, bedrijfspanden, schoolgebouwen of zorgcomplexen: voor ons staat het ontzorgen van de klant centraal. Samen met het aangaan van een prettige samenwerking tijdens het project. Onze medewerkers kennen de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen in deze branches door en door.

Lees meer minder >>

Verduurzaming is binnen de utiliteitsbouw een belangrijk onderwerp. Dit stelt hoge eisen aan de functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid van gebouwen. Wij denken hierin graag met u mee en geven ons advies.

 

Speerpunten utiliteitsbouw

 • Tijdige oplevering met strakke budgetbewaking
 • Integrale samenwerking met de klant
 • Ontzorgen van de klant staat centraal
 • Vast aanspreekpunt van voorbereiding tot en met nazorg
 • Denken mee in de oplossing en komen met voorstellen

 

Bekijk onze projecten in de utiliteitsbouw

Hieronder vindt u een kleine greep uit de kantoren, winkels, bedrijfshallen en andere bedrijfsgebouwen, die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd of gerenoveerd.

Zorg

Het bouwen, verbouwen, transformeren en onderhouden van vastgoed voor zorg en welzijn. U itgangspunt hierbij is dat bewoners, cliënten en omwonenden zich tijdens de werkzaamheden veilig voelen.

Wij vinden het belangrijk dat bewoners, cliënten en omwonenden zich tijdens de werkzaamheden geborgen en veilig voelen. Met de ruime ervaring van Aannemingsmaatschappij J. Bouman BV in de zorg kunt u daar op vertrouwen.

Lees meer minder >>

Zo behoort zorgorganisatie Reinearde al vanaf de oprichting tot onze vaste klantenkring, waar we enorm trots op zijn.

 

Tijdens de bouw hebben wij speciale aandacht voor orde en netheid. Onze mensen weten exact wat de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen zijn binnen de zorgbouw. Met ons is het zorgeloos en fijn samenwerken.

 

Speerpunten zorgbouw

 • Wij kennen de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen in de zorgbouw
 • Orde en netheid staan hoog in het vaandel
 • Minimale overlast en een snelle doorlooptijd
 • Betrekken nabije omgeving
 • Snel schakelen, doordat wij de omgeving en stakeholders kennen

Bekijk onze projecten in de zorg

Hieronder vindt u een kleine greep uit de zorgappartementen, zorgwoningen en zorgcomplexen, die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd of gerenoveerd.