Menu

Familiebedrijf met ruim 37 jaar ervaring

Over ons

Wij zijn Aannemingsmaatschappij J. Bouman BV

Bouwen met Bouman betekent:

  • Voortvarend bouwproces
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Maatschappelijk betrokken
  • Langdurige klantrelaties
  • Flexibel en oplossingsgericht

Aannemingsmaatschappij J. Bouman BV werkt met name voor woningcorporaties, gemeentes en overheden, de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven, projectontwikkelaars en particulieren. Naast de externe klanten ontwikkelt Bouman Vastgoed BV ook zelf woningbouwprojecten.

Wij zijn een familiebedrijf en hebben vele diverse bouwprojecten gerealiseerd. Projecten waar wij trots op zijn. Trots op het bijzondere eindresultaat, maar ook zeker trots op het bouwproces, de samenwerking en de goede communicatie met klanten, bewoners en stakeholders.

Daarom kiezen klanten voor ons

Familiebedrijf met ambitie

Wij zijn al ruim 37 jaar een familiebedrijf. Maatschappelijk betrokken, met vakbekwame medewerkers die allen een bijdrage willen leveren aan het verhogen van de woonkwaliteit en het woongenot. Een solide bedrijf dat ook in de moeilijke jaren overeind bleef staan.

Onbetwistbare kwaliteit

Bij onze klanten staan we bekend om onze hoge en duurzame kwaliteit van bouwen, kwalitatief materiaalgebruik en de kennis en expertise van onze medewerkers. Wij bouwen altijd volgens de gestelde kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsrichtlijnen. We leveren onze projecten af volgens de gevraagde eisen en onder garantie.

Altijd een vast contactpersoon

Gedurende een project heeft u altijd een vast contactpersoon. Van start tot nazorg. Zo zorgen wij ervoor dat gemaakte afspraken zonder ruis worden nagekomen.

Afspraak is afspraak

Wij zijn altijd duidelijk en helder in onze verwachtingen en afspraken. Wij zijn transparant, realistisch en daadkrachtig. En onze beloftes? Die komen we na, daar kunt u van op aan.

Duidelijkheid over kosten

Offertes die u van ons ontvangt, zijn helder en transparant. Een duidelijke uiteenzetting van de onderdelen, zodat u precies ziet hoe de offerte is opgebouwd. Heeft u vragen? Wij leggen het u graag uit in begrijpelijke taal.

" We zijn trots op al onze projecten. "