Menu

Nieuwbouw 12 koopwoningen Vreewijk - Rhenen

Opdrachtgever: Bouman Vastgoed Rhenen BV

Architect: Mulleners + Mulleners architecten


In het plan Vreewijk hebben we in overeenstemming met Rhenam Wonen 12 koopwoningen in eigen beheer gerealiseerd. Bestaande uit een vrijstaande woning, vier twee-onder-een kapwoningen en een blokje van drie woningen. Naar het ontwerp van Mulleners en Mulleners architecten en gerealiseerd onder garantie en certificering van Woningborg.

De woningen zijn geheel naar de wensen van de nieuwe eigenaren ingericht of uitgebreid met een aanbouw. Tevens zijn er aanvullende wensen gerealiseerd binnen de kaders van het nieuwe bestemmingsplan en in samenwerking met de gemeente Rhenen. Zoals aanpassingen in de inritten, een carport en positionering van de bergingen.

Authentieke uitstraling
Doordat het onderdeel uit maakte van een groter plan was de voorwaarde dat deze woningen in dezelfde stijl als de rest van het plan werden uitgevoerd. De nieuwe woningen hebben de uitstraling van toen, maar voldoen geheel aan de huidige eisen. De woningen zijn met authentieke materialen gerealiseerd; keramische dakpannen, gebakken gevelstenen en duurzame houten kozijnen en gootbetimmeringen.

" Vertrouwd bouwen "