Menu

Herontwikkeling winkelcentrum de Lely - Arnhem

Opdrachtgever: De Hoge Dennen Holding B.V.

Architect: Op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs


Van winkelcentrum de Lely vervingen we de entreefaçade. Deze lijkt nu op een lampion en is van grote afstand te zien. We brachten een eigentijds volume aan, bespanden deze met een doek en brachten ledverlichting aan. De ledverlichting projecteert diverse kleuren op het doek, waardoor de locatie van het winkelcentrum veel opvallender is geworden.

Naast de entree hebben we het interieur van de publieke ruimte aangepakt. Betimmeringen, koven en plafonds zijn vervangen en geschilderd. De winkels zelf zijn niet verbouwd en bleven tijdens de werkzaamheden gewoon open. Om dit mogelijk te maken, troffen we diverse maatregelen om de overlast tot een minimum te beperken en de veiligheid te borgen.

" Vertrouwd bouwen "